0182 381 800 info@bernardcassiere.nl

Ons merk

Home / Bernard Cassière / Ons merk
De alternatieve schoonheid… volgens een uniek concept dat
creativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert.

Producten die exclusief bestemd zijn voor instituten en spa’s.

100% origineel – 100% professioneel

Het merk Bernard Cassière heeft zijn marktpositie versterkt sinds 2000, als een echt alternatief in schoonheidsinstituten. Door het lanceren van de hydraterende hennep/bamboe serie (wat ook het best verkopende serie werd), heeft het merk zich kunnen onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld. Gedreven door succes lanceert het merk een nieuwe trend met de cacaoserie. Deze serie wordt snel aangevuld met een antistressbehandeling op basis van (eetbare) chocolade. Het wordt een groot succes en de chocoladeliefhebbers staan in de rij voor deze behandeling.
Authentiek en trendsetter… Bernard Cassière innoveert en creëert voor u steeds meer heerlijke en ludieke behandelingen. Tussen modern en traditie. Onze producten zijn het resultaat van onze cosmetische knowhow en van de traditionele methodes van onze artisanale meesters. Daarom werken wij samen met de beste lokale specialisten (bloemenkwekers, chocolatiers,..) om u zo alle voordelen van de natuur te laten ontdekken.
Een ethisch merk… Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld.
Voor iedere huid een behandeling… Met zijn complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen maar toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Contact formulier

Vous pouvez taper votre message ici, nous allons revenir à vous, dès que possible.